transparent

CENTRE CULTURAL WIKI LOUNGE

Aquest espai de difusió cultural pren sentit en una posició urbana central. El local, característic de l’eixample, té centralitat, però la seva estructura interna entorpeix la concepció oberta i unitària del programa. L’espai s’organitza al voltant del Mur Multimèdia present als 2 nivells del local. El Mur amaga els elements estructurals que fragmenten el recinte i actua com a suport informatiu interactiu digital. El treball geomètric, colors i textures fan èmfasi en la seva presència. Les parets i els sostres estan revestits de tauler aglomerat OSB, el paviment de resina opaca. Tot en gris carbó. Les superfícies aspres i fosques contrasten amb les llises, clares i brillants obtingudes per l’ús d’acer, vidre, metacrilat i llums LED. Aquests contrastos s’enriqueixen amb mampares i tancaments de vidre que generen reflexos i serveixen de suport a grafismes relatius a l’univers en xarxa. La seva instal•lació fa més flexibles els usos, sense comprometre la seva claredat espaial.

Obra seleccionada



GlÒria Piferrer
Santi Orteu
Xavier FarrÉ

op.team@coac.net


Miquel Milian - Arquitecte Tecnic
Proisotec - Instal·lacions
Òscar Frago - Càlcul Estructura
Agostino Di Tommaso + Anna SabriÀ - Arquitecte

Tornar
Rambla De Catalunya, 6, Barcelona
Veure el mapa més gran