transparent

Projecte de reforma i interiorisme d'habitatge en edifici plurifamiliar

Es tracta d’un habitatge en una finca catalogada al Born. El trobem amb alguns elements originals: fusteries de fusta i alguns sostres enteixinats, però amb els paviments actuals. A l’estudiar-nos la planta, ens adonem que l’espai on ara està ubicada la cuina i la sala d’estar té unes proporcions petites respecte a la resta del pis. Per aquesta raó, aprofitant els patis que té la finca, proposem als propietaris donar un gir complet a la planta i adaptar la nova distribució a les necessitats actuals. Aprofitem per reforçar el forjat de l’habitatge, que no es troba en bon estat. Col•loquem les zones humides al voltant del pati i alliberem les façanes. Situem la sala a la part noble de l’habitatge. Dissenyem un moble central que ens ajuda a distribuir la resta de les peces. Recuperem els sostres i les fusteries en més bon estat. El que es conserva es restaura, el que es fa nou es fa amb les tècniques actuals. Així el que s’aconsegueix és un pis del s. XIX amb les comoditats del s. XXI.



Carolina Belmonte Soler
Mireia Garrido I Nogueras

quatremesu@coac.net

www.quatremesu.com


Anna Garcia Perelló - Arquitecte
Ramon Guinot I Pallé - Arquitecte

Tornar
C/princesa Núm.50, 2on 2ona, Barcelona
Veure el mapa més gran