transparent

Projecte per Despatx de Comunicació

 

 

Es una oficina per a un despatx de comunicació de revistes de disseny, arquitectura, i altres, que permetis les diferents vessants professionals de la clienta, incloent-l'hi la de promoure artistes i accions socials. i calia incorporar al màxim idees de sostenibilitat i bio-contrucció.

Per la proporció llarga de l'espai l'espai s'organitza en 3 franges (despatx, taules de col·laboradors i sala reunions/showroom amb office i lavabo. A l'entrada i façana posterior vaig definir unes zones de jardí interior, que donen privacitat al local respecte al carrer i una sensació de confort.

La climatizació esper paret radiant fred-calor amb microtubs encastats a l'enguixat. Es molt eficaç a nivell de consum energètic i molt saludable, evita moviments d'aire i canvis de temperatura sobtats. Com que no es pot perforar la paret per que hi han els tubs d'aigua, vaig definir un motiu amb pintura magnètica per enganxar-hi notes.

La il·luminació s' auto regula amb la llum natural. Els materials son el mes naturals i sostenibles possible.




Maria Pella

mariapella@coac.net


Instalgestion - Instal·lacions
Iguzzini - Il·luminació

Tornar
C/ Josefina Mascareñas, 13 • Local Nº3, Sant Cugat Del Valles