transparent

HABITATGE 4007

Un accés, un jardí; i al mig, dos volums que rellisquen entre sí paral·lels a les llindes de la parcel·la per generar en el centre de gravetat un espai de geometria triangular que articula, que distribueix, que relaciona espais, que permet visuals.

Dos paral·lelepípedes d’obra vista manual, sòlids i massissos, units per un espai intersticial clarament indicat des de l’accés i que es difumina en direcció al jardí.

Horitzontalitat de la obra vista contra verticalitat de les lames de fusta. La resta no és més que la resolució del programa funcional, des de la complexitat de fer-ho en pb+1 sense soterrani. Aquest fet implica anar al límit de la ocupació de la parcel·la. D’aquí la importància d’aconseguir la màxima superfície de jardí possible amb la disposició de l’edificació. Entenent el funcionament de les zones privades amb grans finestrals i terrasses al jardí i la resta controlat amb lames, cortines i persianes.




Fermin Aparicio Alcantud
Pedro M. Sanchez Torres

punt@puntarquitectes.com

www.puntarquitectes.com


Luis Cuevas Diarte - Aparellador
Base 2 Estructures - Càlcul Estructura

Tornar
Panama 5, Sant Cugat Del Valles