transparent

Passeres al Ceip les Pruneres

La intervenció consisteix en l'enderroc i substitució total de les passeres elevades en planta primera i porxos existents de comunicació entre quatre edificis aïllats d'aularis, que formen el "Ceip les Pruneres" de Martorelles.

 

Una envolupant formada pels vidres amb càmara de colors de les façanes, coberta de sandvitx ventilada i terra de col·laborant tanquen una estructura de dues bigues vierendel en tota la seva alçada. Es garanteix el comfort amb la possibilitat de ventilació natural creuada mitjançant fusteries amb lames a costat i costat.

 

L'adaptació a l'entorn queda patent a la configuració del porxo d'entrada, que suporta la valla i  va promoure l'enderroc d'un mur de formigó que tancava l'escola a una alçada enorme i que havia perdut el sentit en l'ús actual del centre. L’actuació va aconseguir que la relació del pati d'infantil i l'hort de l'escola amb el parc d’accés al centre sigui molt més dòcil.




Elena Hachuel Dubois
Mar Puig De La Bellacasa Delàs

marpuig@coac.net

www.2260mm.com


José Olagüe - Arquitecte
Jacob Valentí - Arquitecte
Arquitecnics, Slp - Aparellador
Joan Miquel Riba De Palau - Càlcul Estructura

Tornar
C/ Lleida, S/n, Martorelles