transparent

REHABILITACIÓ, REFORMA I AMPLIACIÓ CENTRE CÍVIC SAMALÚS

El projecte és de rehabilitació, reforma i ampliació de l’antiga Escola Ca’l Mestre feta servir de restaurant els seus últims anys per donar-li l’ús de Centre Cívic de Samalús. Es planteja conservar i arranjar les façanes històriques de l’edifici i ampliar el volum cap a l’únic lloc possible, sense distorsionar l’edifici existent, per a configurar la nova sala d’actes amb el petit bar a l’entrada.

L’ampliació és un volum abstracte un prisma minimalista i monolític adherit al vell edifici, i amb efecte levitant respecte al terra, buscant la diferencia i contrast de forma i material amb l’edifici històric existent.

Es redescobreix l’interior espaial de l’edifici, formant una barra de serveis: bar-cuina-lavabos tota recoberta amb plaques de resines termoenduribles i acabat en fusta , acabat que també té el volum nou de la sala a l’exterior de façana ventil·lada




Juan Javier Castillejo Fernandez

javier.castillejo@coac.net


Montserrat MuÑoz Caballero - Arquitecte
AgustÍ CunÍ PalÀ - Delineant
Carles PagÈs Canals - Arquitecte Tecnic
Francesc Pujadas - Enginyer

Tornar
Crtra. La Garriga A Cànoves, S/n, Canoves (canoves I Samalus)