transparent

Reforma Interior d'un Pis a Terrassa

La intervenció es realitza en una vella casa de la ciutat de Terrassa. El programa funcional correspon al d'un pis per una parella jove sense fills.

La intervenció intenta donar resposta a la dificultat bàsica de dotar de la màxima llum natural a la vivenda sobre tot a les peces interiors, aixi com mantenir la coberta inclinada preexistent de fusta en els màxims llocs posibles.

Es planteja un nucli central singular que conté els serveis de la vivenda i una petita habitació de convidats. Aquest nucli se'ns obre cap a la sala d'estar solucionant al mateix temps l'entrada de llum natural i l'ampliació de l'espai del moble.

Aquest moble continu al llarg de tota la vivenda es converteix en un suport del programa que conte i ens genera al distribuidor la peça de l'estudi.

La nova coberta es soluciona amb sandiwch de placa de fusta d'OSB com a recordatori de la coberta de fusta anterior. Aquesta es perfora amb uns lluernaris per dotar de llum i ventil·lació les peces interiors.




Daniel Ortiz Pinilla
Raul Salas Gonzalbo

info@exitprojectes.com

www.exitprojectes.com


Arv Calcul | Angel Rodriguez Valero - Càlcul Estructura
Abac Enginyeria I Consultoria Energetica S.l.p. - Enginyer

Tornar
C/ Egara 43, Terrassa