transparent

BLOC #064 [M56]

BLOC#064[M56]

20 habitatges distribuïts en planta baixa, dos plantes pis i sotacoberta i zona comunitaria amb coberta ajardinada i piscina. Les vivendes es distribueixen a través d'un corredor linial amb un lluernari zenital on s'ubiquen els serveis i les instal·lacions. L'estratègia principal és intentar aconseguir el màxim nombre d'habitatges sense renunciar a l'il·luminació natural, ventil·lació creuada, mínima relació superfície útil-construida, minimitzar els espais de circulació i aconseguir una estructura racional. Amb aquests objectius els programa funcional dels habitatges es distribueix clarament en dos franjes. La primera conté tots els serveis, locals humits i instal·lacions. La segona franja, diàfana i flexible, distribueix els espais de relació. La façana de basalt negre constrasta i singularitza la intervenció en el vell teixit tèxtil urbà .

 




Daniel Ortiz Pinilla
RaÜl Salas Gonzalbo

info@exitprojectes.com

www.exitprojectes.com


Josep Miquel Cabezos - Aparellador
A.r.v. Calc | Angel Rodriguez - Càlcul Estructura
Àbac Enginyers S.l.p. - Enginyer

Tornar
Carrer De Montseny 56, Sabadell