transparent

Reforma integral de la Plaça Llibertat de Granollers

El projecte consisteix en donar un nou enfoc en quan a entendre l’ordenació dels espais propis de la plaça. S’ha volgut potenciar la idea de “plaça lliure” obrint  la plaça respecte les voreres que l’envolten, evitant deixar espais tancats o racons.

A l’espai gran de la plaça s’hi dibuixen unes rodones de colors col·locades estratègicament, on s’hi plantaran una gran varietat d’espècies fent una massa vegetal que ajudi a suavitzar la proximitat dels d’habitatges, deixant lliure un espai per fer actes públics, activitats lúdiques i esportives. Aquestes àrees circulars de colors actuen com a espais per a albergar els jocs infantils i els bancs per a seure. També s’ha previst fer un passeig arbrat que atravessa la plaça i connecta els passos de vianants del carrer Vidal i Jumbert amb el carrer Antoni Gaudi. Aquest passeig ajuda a conformar aquest gran espai públic i serveix per allotjar els serveis propis d’una plaça com són el quiosc de diaris, el quiosc de gelats, o d’altres de temporals que puguin generar les diferents activitats. S’aprofita l’actuació per resoldre les voreres i els passos de vianants, així com els aparcaments situats als carrers Vidal i Jumbert i Antoni Gaudi.




Eduard Prats Nadal
Pere Ramos Pascual

p-6@coac.net


Carles Subirats Parreu - Arquitecte
Eva Monferrer Montoliu - Arquitecte Tecnic
Jacint Pla López - Enginyer Agrònom
Mireia Gómez Nadal - Estudiant Arquitectura
Unai Artetxe Fernandez - Estudiant Arquitectura

Tornar
Plaça Llibertat, Granollers