transparent

REFORMA I AMPLIACIÓ PARC DE BOMBERS MOLLET

El projecte es planteja en resultar insuficients les instal·lacions del parc original. Es conserva el volum de les cotxeres i es construeix un nou edifici per a les dependències del parc.

A les cotxeres es manté el volum prefabricat existent i s’hi afegeix una ampliació a la façana sud amb sortida directa a la carretera, magatzem, taller, neteja d’Epis i magatzem d’Epis i arxiu en planta altell.

L’edifici de les dependències es desenvolupa a partir d’un passadís central a doble alçada amb programa a cada banda. Al costat que s’obre a est, a la Ronda de la Farinera, s’hi col·loquen el control, sala polivalent amb accés directe des de l’exterior, despatxos i el gimnàs a doble alçada amb altell a la planta primera. A l’altra banda del passadís, al costat oest que s’obre cap a la part posterior del solar, hi ha els vestidors, serveis, caldera, cuina i sala-menjador.

A la primera planta només es construeix la franja est, on es col·loquen les habitacions i un bloc de serveis a l’extrem.

L’accés rodat al parc es manté per l’entrada existent i es construeix un nova entrada peatonal  des del carrer amb escales i una rampa adaptada.




Pere Santamaria Garcia

pere.s@coac.es


Mireia Palomas Cendra - Arquitecte
Pilar Toll Torres - Arquitecte
Gemma Torras Noguera - Estudiant Arquitectura
Joan Ramon Blasco - Càlcul Estructura
Jss Enginyeria I Arquitectura Sl - Instal·lacions

Tornar
Ronda Farinera Nº 6, Mollet Del Valles