transparent

Exposició Premis Mies Van der Rohe

Disseny modular i transportable de la exposició dels Premis Mies Van der Rohe 2015-2017 itinerant en 18 ciutats d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

La proposta consisteix en un espai dinàmic, on s’anima a l’espectador a descobrir el potencial dels llums i les imatges. No té figura, però conserva una forma: es tracta d’un organisme, dins d’un sistema d’espai obert, adaptable i flexible. La variació del mòdul de 70x70 cm crea una superfície per exhibir el material de la exposició. Els mòduls estan compostos per una estructura prima d’acer tensat, lleugera i fàcil d’assemblar, coberta pel tèxtil imprès. El pes de la exposició és de 98,36 kg, reduint així la empremta ecològica i les emissions de CO2 en la seva producció.

La composició d’aquestes formes crea l’atmosfera de l’espai. El mòdul, així com els mobles, estan dissenyats per exposar materials visuals i gràfics, segons tres categories: informació històrica sobre la fundació Mies Van der Rohe, informació històrica sobre el Premi Europeu d’Arquitectura Contemporània i els projectes seleccionats. El cost total de la exposició és de 38.000 euros.


Obra seleccionada en la modalitat de: Inclou intervencions interiors i exteriors, efímeres o permanents

Obra seleccionadaJorge Vidal Tomás

atelier@vidaltomas.com

Tornar
Barcelona
Veure el mapa més gran