transparent

Oficines Mirasol

Per les excel·lents vistes sobre Collserola i la llum que la posició privilegiada en cantonada ens ofereix, escollim un sistema de compartimentació en vidre, buscant la seva màxima discreció. Un cub translúcid tanca un despatx de comptabilitat, configurant al seu voltant la distribució en planta de la resta de sales i despatxos. Permet, a més, una segona circulació directa i privada dels despatxos de direcció fins a l’entrada principal. Un sistema de cortines enrotllables i camuflables permet tancar segons les necessitats de privacitat. Es fa servir el mateix teixit screen de les cortines de protecció solar de l’edifici. Per reduir pressupost , es manté el fals sostre existent, fent-lo servir com a mòdul per configurar i ordenar la nova planta, modificant-lo mínimament. Unes catifes de moqueta gris enrotllables permeten accedir fàcilment al terra tècnic, alliberant els perímetres per la disposició d’endolls i connexions en acer empotrades al terra.    

 




Carles Medina
Pol Martin

pmarquitectes@gmail.com


Joan Antoni Pamies Mayoral - Vidres
Victor Illera Massana - Fotografia

Tornar
Plaça Ausiàs March, 1 4º 5ª 08195 , Sant Cugat Del Valles
Veure el mapa més gran