transparent

REFORMA I AMPLIACIÓ DE L'ESCOLA MARE DE DÉU DE LA SALUT

Reforma i ampliació d’escola existent (BCIL).

Edifici cantoner que reformem per a ESO, batxillerat, menjador i cuina.

A la mitgera, un edifici d’habitatges de PB+8PP.

Enmig un nou edifici per a infantil, primària, laboratoris, gimnàs i capella.

Volum alt tapant la mitgera i més baix alineat a carrer.

Un volum de PB l’envolta i es transforma en porxo d’accés o en pell que delimita el pati que il·lumina el soterrani.

Els volums s’adapten a l’entorn en alçada i fondària, dialogant i posant en valor l’edifici protegit.

La coberta de l’edifici és la terrassa de la biblioteca per fer activitats a l’aire lliure, i un hort urbà.

El coberta del gimnàs és el pati d’infantil , la barana una lluerna i l’accés un porxo pel pati.

Lluernes, patis o vidres porten llum i ventilació a tots els espais inclòs soterrani i passadissos.

Façana prefabricada amb lames per a protecció solar i visual.

A l’interior espais flexibles i funcionals amb instal·lacions enregistrables pensant en futur.

 




Carles Resino Cano
Santi Vea Vilajuana

vearesino@vearesino.com

www.vearesino.com


Anna Oliver Salas - Arquitecte
Maria Canadell Arboledas - Arquitecte
Enric Huguet PÉrez - Arquitecte Tecnic
Base Dos Professional D'arquitectura Slp - Càlcul Estructura

Tornar
Carrer Latorre 70-90, Sabadell
Veure el mapa més gran