transparent

Local Lacy

El local era un antic taller i més tard va ser un garatge. Donant al carrer té una gran porta de fusta que donava accés a un únic espai interior. En la part posterior hi havia un bany i un porxo donant a una bassa orientada al sud.  

La intervenció s’ha centrat bàsicament en l'entrada i el pati de darrere. A l'entrada s'ha reciclat una porta i una vidriera generant un porxo obert al carrer.

A la part de darrere de l'estudi hem cobert part de la bassa amb una estructura lleugera d'acer i vidre, guanyant un espai que utilitzem com a sala de reunions. La galeria és un captador d'energia per a l'hivern, i durant l'estiu es

converteix en un porxo protegit del sol gràcies a un tendal col·locat per sobre del vidre.

A l'interior, hem mantingut les parets i el sostre originals, convertint una de les parets en una prestatgeria contínua. Tot el paviment és una tarima de fusta, per sota passen les instal·lacions. Una escala d'acer connecta la galeria amb el pati del darrere.




Anna Bonet Esteve
Berta Fusté Suñé
Guillem Bosch Folch
Roger Sauquet Llonch
Xavier Sauquet Canet

sauquetarq@coac.net

www.sauquetarquitectes.com

Tornar
Carrer Lacy 38, Sabadell
Veure el mapa més gran