transparent

Seu central Banc Sabadell

La nova seu central i centre de serveis del Banc Sabadell es planteja com a transformació i ampliació del complex d´oficines Landscape realitzat el 2003. L´edifici existent consta d´una barra longitudinal d´oficines que segueix la geometria del solar al llarg de l´auotpista B-30 i una nau industrial destinada a arxiu en la part posterior. El projecte proposa enderrocar la nau industrial existent per concentrar la seva edificabilitat en un nou volum d´oficines, de manera que s´allibera una gran superfície ajardinada en el centre del solar que es converteix en el punt d´entrada als diferents edificis de la nova seu. Sota aquest espai verd central es disposa la planta de serveis del complex amb connexió directa als edificis d´oficines, i sota aquesta planta, dues més d´aparcament connetades a nivell amb les ja existents.

 

 

El projecte ha estat distingit amb la qualificació OR en la certificació LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) pel US Green Building Council.

 




Eugeni Bach
Jaume Bach

barch@coac.net

www.bacharquitectes.com


Boma - Estructures
Pgi Grup - Instal·lacions
Lks Studio - Project Management I Direcció D’execució

Tornar
C/ Sena, 12, Sant Cugat Del Valles
Veure el mapa més gran