transparent

Reforma i amplicació de la residència d'avis de Capellades

Es tracta de la reforma i ampliació d'un edifici de residència i centre de dia per a gent gran situat al Pg Concepció cantonada carrer del Pilar, de Capellades. L'edifici existent té P.Soterrani, Baixa, Primera, Segona Tercera i Coberta inclinada. La proposta planteja l'ampliació de la residència dins del solar situat al costat esquerra i que fa cantonada amb el carrer del Pilar i la reforma per a resoldre la connectivitat entre l'edifici existent i l'ampliació. Amb aquesta ampliació la residència passa a tenir un total de 84 places de residents, dues d'elles adaptades. Es manté l'accés a tot l'edifici per l'actual edifici existent, l'ampliació són cossos afegits que resolen la cantonada i la unió amb l'edificació del carrer del Pilar. La unió de l'edifici nou amb l'existent es realitza mitjançant un tall vertical que permet una visió de l'interior de l'edifici alhora que actua com a pati i sortida d'emergència.




NÚria Canyelles Torrents
Ramon Andreu MuÑoz

ram@ram.cat

www.ram.cat


Xavier Baleta Jove - Aparellador

Tornar
Passeig ConcepciÓ 3, Capellades
Veure el mapa més gran