transparent

Vivenda + Estudi a Sant Narcís

Rehabilitació de dos edificis plurifamiliars entre mitgeres, ubicats al casc antic del barri de Sant Andreu. La intervenció afecta a la planta baixa, destinada a un antic magatzem des del 1900, i a l’habitatge de la segona planta de l’edifici adjacent. El projecte planteja la rehabilitació integral dels edificis, dotant-los dels serveis i instal·lacions bàsiques. Per tal de separar la planta baixa de l’habitatge del primer pis, s’ha anul·lat l’escala de comunicació interior realitzant una operació de reforç estructural de les bigues de fusta existents. L’estudi resultant es distribueix de manera diàfana, convertint les estanteries de llibres en els tamisos que compartimenten l’espai interior. Al segon pis, s’han enderrocat tots els antics envans que separaven petits espais, resultant espais diàfans, més oberts, lluminosos i ventilats. La superfície d’actuació és de: Estudi de 38 m2 i 25 m2 de pati. Habitatge de 32 m2 i 8 m2 de terrassa.



Miquel Rodríguez Manjón

masaad@coac.net


Roger Saderra Montorio - Arquitecte

Tornar
C/ Sant Narcís, 30. 08030 Barcelona, Barcelona
Veure el mapa més gran