transparent

Oficines FAUS S.A.

Per assegurar la radical millora de les condicions de treball de les Oficines de Faus, confinades a un espai estret i sense llum natural, va ser necessària la rehabilitació del magatzem com a espai de treball, aprofitant la seva gran superfície, els seus dobles espais i el seu pati posterior, per tal d’adaptar-lo als nous usos. L’espai disponible copsava una superfície útil de 1050.45m2, ocupant els baixos del 427 del carrer Diputació. Les idees programàtiques del projecte eren: Llum-espai-imatge-racionalitat-amplitut-comoditat-flexibilitat-creixement-sostenibilitat-treball-descans. El projecte utilitza la llum natural a través d’un gran lucernari per articular longitudinalment tot l’espai. Les oficines, sense fals sostre, s’il•luminen a través de lucernaris circulars i, els despatxos de direcció, es situen com mascaró de proa de tota l’oficina. A sota d’aquestes i il•luminat pel passadís de vidre longitudinal, es troba el motor de l’empresa: màquines, arxius, instal•lacions i tallers.



Ignacio Sanfeliu Arboix

nsa@coac.net


Ana Garay - Arquitecte
Gemma Figueres - Arquitecte
Jordi Bernuz - Arquitecte

Tornar
Carrer Diputació 427. , Barcelona
Veure el mapa més gran