transparent

Nou gimnàs al CEIP Canigó

L’encàrrec ve donat per la necessitat de construir un gimnàs que complementi el programa del CEIP Canigó existent, a més a més de resoldre els problemes d’accessibilitat que en tenia. El nou gimnàs s’implanta ocupant el mateix espai de l’edifici a enderrocar i a cota de la pista poliesportiva, independitzant-se del mur de contenció i permeten, a la vegada, una entrada de llum a la sala. Al nord-est es situen els vestidors. S’aprofita l’alçada que requereix la sala gran per col•locar-los en dues plantes. Es proposa fer practicable la coberta del gimnàs utilitzant-la com una terrassa més del pati de l’escola, on s’instal•len una pista de minibàsquet i una pista de voleibol. Unes escales exteriors comuniquen la pista esportiva existent amb els nous vestidors i la pista a coberta. La situació estratègica d’aquest nucli facilita la possibilitat de crear un accés còmode. També permet la col•locació d’un ascensor que resol, en bona mesura, els greus problemes d’accessibilitat que té el CEIP.



Felix López Gutierrez
Joan Nogué I Arbusà
Txema Onzain Barcena

flopez@onl.cat

www.onl.cat


Llorenç Vallribera - Arquitecte
Cristina Ribera - Arquitecte
Bis Arquitectes - Càlcul Estructura
Avant Enginyers - Enginyer
Marcella Grassi - Fotografia

Tornar
Carrer Canigó, 35. 08960 Sant Just Desvern, Sant Just Desvern
Veure el mapa més gran