transparent

Reforma i Ampliació de la Seu del Districte de les Corts

L'actual Seu del Districte es troba ubicada en un edifici d’estètica neoclàssica de PB+1 amb 3 façanes. L’espai s’organitza al voltant d’un pati central cobert amb una gran claraboia. S’amplien les dependències administratives amb la construcció d’un nou edifici en el solar contigu que tindrà connexió amb la Seu existent. El nou edifici entre mitgeres i de planta lliure seguint criteris de flexibilitat per tal de permetre canvis de distribució, s’ha optat per una estructura que cobreix la totalitat de la llum entre les mitgeres. L’Oficina d’Atenció al Ciutadà se situa a la Planta Baixa, mentre que les Plantes Primera, Segona i Terecera es destinen a les diverses àrees i oficines. La Planta Soterrani -1 disposa d’una Sala d’Actes amb accés independent, amb capacitat per a 130 persones de públic. La Planta Soterrani -2, allotja l’arxiu municipal i magatzem del Districte. Un altre objectiu és la captació de la màxima llum natural, amb l’alumini correder, vidre i persianes orientables.



Victor Argentí I Salvadó

a.b@coac.net

www.argentiarquitectes.com


Ignacio Eskubi - Càlcul Estructura
Avant - Instal·lacions
Elvira Jiménez, Renato Melo, Cristiane Rauber I Raquel Calvo - Col·laborador Despatx

Tornar
Plaça Comas, 18. , Barcelona
Veure el mapa més gran