Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició: "Voluntat i Mirada"

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 30 de juny al 17 de juliol, la mostra “VOLUNTAT I MIRADA” una exposició de dos projectes del taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners que dirigeix Maria Vernet.

“VEURE O MIRAR”  presenta treballs del curs de Taller de Fotografia de Lledoners (estiu 2019- estiu 2020) en el que participen interns de forma voluntària.

PDF version

Debat d'obertura de l'exposició "El model vienès"

Amb motiu de l'obertura de l'exposició El model vienès - Habitatges per a la ciutat del segle XXI, els arquitectes Bettina Götz i Richard Manahl de l'estudi d'arquitectura austríac ARTEC i l'arquitecte i catedràtic de Teoria i Història d'Arquitectura Josep Maria Montaner faran una xerrada inaugural el dijous 15 de juliol a les 17 hores, seguida d'un debat obert am
PDF version

El model vienès - Habitatges per a la ciutat del segle XXI

Gràcies a les seves idees innovadores, especialment en matèria d'habitatge social,  Viena és ciutat pionera en el debat global sobre noves estratègies de disseny i posada en pràctica de models d'habitatge i desenvolupaments urbans d'avantguarda. A partir d'aspectes urbanístics i socials no només s'han realitzat projectes de qualitat excepcional a tota la ciutat, sinó que també s'han revitalitzat barris sencers o se n’han creat de nous.
PDF version

Exposició digital: 50 Anys d'Arquitectura. 1970-2020

El 29 de juny, en el marc de la commemoració patronal, s'inaugura una exposició digital que recull una mostra de treballs d'alguns dels companys arquitectes que l'any 2020 han celebrat els seus cinquanta anys de col·legiació. 
PDF version

Se estrena el primer Quaderns Biennale

Los colegiados ya Tiene a super disposición el nuevo número de la revista del COAC Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme,  una edición especial dedicada al proyecto  "Catalonia in Venice - air / aria / aire" . 
2021-06-01 18:19
Tornar

Una quarantena d’arquitectes visiten les obres de rehabilitació de l’edifici del carrer Correu Vell 8 de Lleida

La Demarcació de Lleida del COAC va organitzar el passat divendres, 11 de juny, una visita d’obra a l’edifici situat al carrer Correu Vell número 8 de Lleida, en la qual van participar una quarantena d’arquitectes. Es tracta d’una rehabilitació integral d’un edifici d'habitatges plurifamiliar en cantonada, situat dins del recinte del Centre Històric de Lleida, just al límit exterior de la muralla medieval.

2021-06-17 10:35
Tornar

Conferencia: "La fina línea entre la utopía y la visión. Vivencias y reflexiones"

Sigue el ciclo de conferencias en línea "ENCUENTROS CON..." organizado por la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, pequeñas charlas con arquitectos y otros profesionales del territorio, enfocadas a difundir la profesión y todo lo que la rodea, entre otras cuestiones relacionadas con la arquitectura.

PDF version

Pages