Propers Actes

De Thu, 09 Septiembre hasta Sun, 19 Diciembre
Los jueves y viernes,...

Exposición "El Álbum del Arquitecto: “Denise Scott...

Exposición "El Álbum del...

De Thu, 16 Septiembre hasta Sun, 28 Noviembre
Laborables, de 9 a 16...

Exposición “El Álbum del Arquitecto. Iñaki Bergera. Siza...

Exposición “El Álbum del...

De Thu, 23 Septiembre hasta Sun, 31 Octubre
Laborables, de 9 a 16...

Exposición “Premios AJAC XII”

Exposición “Premios AJAC XII”

Exposició: Temps de Pandèmina II. La Colla del Pinzell

Des del 19 de juliol i fins al 6 de setembre, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes segueix amb la sèrie d’exposicions pictòriques del col·lectiu artístic ‘La Colla del Pinzell’. 

La Colla del Pinzell està formada per una cinquantena d’artistes jubilats formats en diferents centres i escoles d´art, com l´Escola d´Arts i Oficis i l´Escola de la Dona. 

PDF version

Exposición “El Álbum del Arquitecto. Iñaki Bergera. Siza en Panticosa: poética del abandono”

La sala La Cova de la Demarcación de Girona del COAC acoge la exposición El Álbum del Arquitecto. Iñaki Bergera. Siza en Panticosa: poética del abandono, del 16 de septiembre al 28 de noviembre de 2021. El montaje expositivo muestra, a través de 10 fotografías de gran formato, el deterioro del Centro de Alto Rendimiento Deportivo ubicado en el Balneario de Panticosa, obra de Albaro Siza, que el fotógrafo Iñaki Bergera ha ido fotografiando desde el año 2011.

PDF version

Exposición “Premios AJAC XII”

Conferencia inaugural: INEXPERIÈNCIES.
Jueves, 23 de septiembre de 2021, a las 19 horas 

La sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC acoge, del 23 de septiembre al 31 de octubre, la exposición itinerante de los Premios AJAC XII que reúne los 25 proyectos galardonados en la última edición de los premios para jóvenes arquitectos, que este año celebran los 25 años. 

PDF version

Exposició “Premis AJAC XII”

Conferència inaugural: INEXPERIÈNCIES.
Dijous, 23 de setembre de 2021, a les 19 hores 

La sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC acull, del 23 de setembre al 31 d’octubre, l’exposició itinerant dels Premis AJAC XII que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes, que enguany celebren els 25 anys. 

PDF version

Exposició “L’Àlbum de l’Arquitecte. Iñaki Bergera. Siza a Panticosa: poètica de l'abandó”

La sala La Cova de la Demarcació de Girona del COAC acull l’exposició L’Àlbum de l’Arquitecte. Iñaki Bergera. Siza a Panticosa: poètica de l'abandó, del 16 de setembre al 28 de novembre de 2021. El muntatge expositiumostra, a través de 10  fotografies de gran format, el deteriorament del Centre d’Alt Rendiment Esportiu ubicat al Balneari de Panticosa, obra d’Albaro Siza, que el fotògraf Iñaki Bergera ha anat fotografiant des de l’any 2011. 

PDF version

Exposición "El Álbum del Arquitecto: “Denise Scott Brown. Travelling with Denise"

Después de su estancia en la sala La Cova de la Demarcación de Girona del COAC, a Girona, la exposición del ciclo del Álbum del Arquitecto Denise Scott Brown. Travelling with Denise llega a la Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC, en Olot, donde se podrá visitar del 9 de septiembre al 19 de diciembre

PDF version

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise Scott Brown. Travelling with Denise"

Després de la seva estada a la sala La Cova de la Demarcació de Girona del COAC, a Girona, l'exposició del cicle l’Àlbum de l’Arquitecte Denise Scott Brown. Travelling with Denise arriba a la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC, a Olot, on es podrà visitar del 9 de setembre al 19 de desembre.

PDF version

Exposició: "La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió"

Des de fa deu anys, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que ens parli de la relació que hi té.
PDF version

Pages