Jornada informativa: Renda 2020

En el marc de la campanya de la Renda 2020, l'Assessoria Jurídica del COAC ha organitzat un webinar per al proper dijous 27 de maig a les 12 h.

Durant la sessió, s'explicaran les principals novetats de la Renda 2020 i es resoldran els dubtes i preguntes més freqüents. Si teniu alguna consulta, la podeu fer arribar per correu electrònic abans del 26 de maig.
PDF version

Conferència “Apilar” a càrrec de l’estudi DATAAE

En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Apilar" a càrrec de Claudi Aguiló Arande, de l’estudi DATAAE, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de juny a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.


La xerrada tanca el cicle de conferències associades al curs.

PDF version

Conferència a càrrec de Peris + Toral Arquitectes

En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Construcció sostenible en habitatge social" a càrrec del despatx Peris + Toral Arquitectes, que tindrà lloc el proper dimarts 25 de maig a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.
PDF version

El VI Congrés d'Arquitectura i Salut: els espais com a eina de salut

Amb l’arribada del virus del Sars-COV-2 i la malaltia de la COVID-19, els habitatges han pres protagonisme, actuant com a veritables refugis. Mai abans la població actual havia estat tantes hores a casa. L’experiència ha evidenciat el paper de la llar com a espai on es desenvolupa la vida. Les dimensions, comptar amb llum natural, amb espais exteriors, la ventilació o la flexibilitat dels espais han estat factors que han determinat la vivència d’aquest període, posant de manifest com els sectors socials més vulnerables han estat els més desfavorits.
PDF version

Tercera sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Beatriz Colomina i Mark Wigley

El 17 de juny a les 18 h tindrà lloc la tercera i darrera a sessió del cicle amb el qual el COAC se suma als actes que commemoren els 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps. En aquesta sessió, que es retransmetrà en directe per streaming, comptarem amb la participació de Beatriz Colomina Mark Wigley

PDF version

Jornada de Suport Professional: El Facility Management al Districte Administratiu

El Grup de Treball de Facility Management del COAC, juntament amb l'Escola Sert, l'Associació Catalana de Facility Management, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i FMcat, organitzen els Berenars FM: una sèrie de trobades mensuals sobre temes d'actualitat en el món del Facility Management. Les sessions tindran lloc cada primer dimarts de mes a les 18 h, amb una primera part de ponència i una segona part de debat entre ponents i assistents.
PDF version

“Bellvitge, La Mina, Montbau. Tres aixecaments fotogràfics” amb Manolo Laguillo

El dijous 27 de maig a les 18 h, en el marc de l'exposició “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”, tindrà lloc la conferència “Bellvitge, La Mina, Montbau. Tres aixecaments fotogràfics” a càrrec del fgotògraf Manolo Laguillo.
PDF version

"Les Dones Fem Espai Educatiu"

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". El dilluns 17 de maig a les 16 h, sota el títol “Fem Espai Educatiu”, diferents convidades parlaran sobre el paper dels espais en l’educació: l’espai educatiu no és neutre.

PDF version

Concursos d’arquitectura. L'important és (poder) participar

En el marc de la Setmana d’Arquitectura, l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) organitza el proper dimarts 11 de maig, una jornada-debat per compartir crítica sobre l’accés als concursos públics d’arquitectura.

Arran dels canvis aconseguits en les bases de la passada convocatòria als concursos d’eixos verds i places de l’Eixample de Barcelona, es vol posar veu a les oportunitats i mancances que genera l’administració i proposar canvis que trenquin el veto al col·lectiu jove.

PDF version

Pages