Jornada informativa: Renda 2020

En el marc de la campanya de la Renda 2020, l'Assessoria Jurídica del COAC ha organitzat un webinar per al proper dijous 27 de maig a les 12 h.

Durant la sessió, s'explicaran les principals novetats de la Renda 2020 i es resoldran els dubtes i preguntes més freqüents. Si teniu alguna consulta, la podeu fer arribar per correu electrònic abans del 26 de maig.
PDF version

Conferència “Apilar” a càrrec de l’estudi DATAAE

En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Apilar" a càrrec de Claudi Aguiló Arande, de l’estudi DATAAE, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de juny a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.


La xerrada tanca el cicle de conferències associades al curs.

PDF version

Conferència a càrrec de Peris + Toral Arquitectes

En el marc del curs Nous Sistemes Constructius, l’Escola Sert organitza la conferència "Construcció sostenible en habitatge social" a càrrec del despatx Peris + Toral Arquitectes, que tindrà lloc el proper dimarts 25 de maig a les 17.30 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.
PDF version

Tercera sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Beatriz Colomina i Mark Wigley

El 17 de juny a les 18 h tindrà lloc la tercera i darrera a sessió del cicle amb el qual el COAC se suma als actes que commemoren els 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps. En aquesta sessió, que es retransmetrà en directe per streaming, comptarem amb la participació de Beatriz Colomina Mark Wigley

PDF version

Ciclo 'Las obras y sus autores'. Episodio 3: Cafetería Buttercup

El viernes 21 de mayo, a las 20 horas, tendrá lugar el tercer episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que mujer a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Cafetería Buttercup, de Anna Sabrià, Jordi Ginebreda y Gerard Formentí, obra premiada en la categoría Interiores.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 3: Cafeteria Buttercup

El divendres 21 de maig, a les 20 hores, tindrà lloc el tercer episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a la Cafeteria Buttercup, d'Anna Sabrià, Jordi Ginebreda i Gerard Formentí, obra premiada en la categoria Interiors.
PDF version

Cicle de formació. Sessió 1: Eines per a la recerca de feina: Currículum i carta

El Servei d’Ocupació del COAC, en col·laboració amb Barcelona Activa, impulsa un nou cicle de formacions per a l’ocupació de professionals de l’àmbit de l’arquitectura, l’edificació i l’urbanisme. El cicle comptarà amb un total de sis sessions que s’estendran des del juny fins al desembre.

Més informació
Les sessions seran sempre en dimarts de 10 a 11 h.
Servei exclusiu per a col·legiats.

PDF version

“Bellvitge, La Mina, Montbau. Tres aixecaments fotogràfics” amb Manolo Laguillo

El dijous 27 de maig a les 18 h, en el marc de l'exposició “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”, tindrà lloc la conferència “Bellvitge, La Mina, Montbau. Tres aixecaments fotogràfics” a càrrec del fgotògraf Manolo Laguillo.
PDF version

Presentació del llibre "Enric Miralles, procesos y experimentos"

El proper 12 de maig a les 19 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Enric Miralles, procesos y experimentos"⁣, amb la participació de Salvador Gilabert i Octavio Mestre

Clica aquí per seguir l'acte.

*Si vols que l'autor et dediqui un llibre envia un email a comandes@jordicapell.com i podràs recollir-lo a partir de l'endemà de la presentació
PDF version

Construcció Circular

En el marc de la Setmana de l'Arquitectura el COAC acull la sessió Construcció circular organitzada per la Direcció d'Arquitectura i Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Pages