Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició: Temps de Pandèmina II. La Colla del Pinzell

Des del 19 de juliol i fins al 6 de setembre, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes segueix amb la sèrie d’exposicions pictòriques del col·lectiu artístic ‘La Colla del Pinzell’. 

La Colla del Pinzell està formada per una cinquantena d’artistes jubilats formats en diferents centres i escoles d´art, com l´Escola d´Arts i Oficis i l´Escola de la Dona. 

PDF version

XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA

La Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña convoca la XII Bienal Alejandro de la Sota - Muestra de Arquitectura de Tarragona y, en colaboración con la Fundación Alejandro de la Sota, el 6º Premio Alejandro de la Sota.

El objetivo es distinguir las obras más significativas que se han construido en el bienio 2019-2020 en el ámbito territorial de la Demarcación (comarcas del Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat y el Tarragonès).
2021-07-30 00:00
Tornar

XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 6è Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).
2021-07-30 00:00
Tornar

L'Arxiu Històric digitalitza el fons ADLAN

Amb motiu de l'exposició a la Fundació Miró "Miró-ADLAN. Un arxiu de la modernitat (1932-1936)", l'Arxiu Històric del COAC, a banda de col·laborar amb el préstec de 28 documents per a l'exposició, ha digitalitzat tota la documentació del grup ADLAN i ha catalogat cada peça a la base de dades.

2021-07-19 12:48
Tornar

Las escuelas Francesco Tonucci, Juan XXIII y Pràctiques II, los centros escogidos para rediseñar sus patios en el proyecto "Espacios que educan, patios para todos”

Hoy ha tenido lugar en la Demarcación de Lleida del Colegio de Arquitectos de Cataluña la primera reunión de trabajo con los equipos implicados para estructurar la formación que comenzará en septiembre.

2021-07-14 00:34
Tornar

Les escoles Francesco Tonucci, Joan XXIII i Pràctiques II, els centres escollits per redissenyar els seus patis en el projecte “Espais que eduquen, patis per a tothom”

Avui ha tingut lloc a la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya la primera reunió de treball amb els equips implicats per estructurar la formació que començarà al setembre.
2021-07-14 00:34
Tornar

Exposició: "La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió"

Des de fa deu anys, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que ens parli de la relació que hi té.
PDF version

Pàgines