Exposició: "Voluntat i Mirada"

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 30 de juny al 17 de juliol, la mostra “VOLUNTAT I MIRADA” una exposició de dos projectes del taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners que dirigeix Maria Vernet.

“VEURE O MIRAR”  presenta treballs del curs de Taller de Fotografia de Lledoners (estiu 2019- estiu 2020) en el que participen interns de forma voluntària.

PDF version

El model vienès - Habitatges per a la ciutat del segle XXI

Gràcies a les seves idees innovadores, especialment en matèria d'habitatge social,  Viena és ciutat pionera en el debat global sobre noves estratègies de disseny i posada en pràctica de models d'habitatge i desenvolupaments urbans d'avantguarda. A partir d'aspectes urbanístics i socials no només s'han realitzat projectes de qualitat excepcional a tota la ciutat, sinó que també s'han revitalitzat barris sencers o se n’han creat de nous.
PDF version

Exposició digital: 50 Anys d'Arquitectura. 1970-2020

El 29 de juny, en el marc de la commemoració patronal, s'inaugura una exposició digital que recull una mostra de treballs d'alguns dels companys arquitectes que l'any 2020 han celebrat els seus cinquanta anys de col·legiació. 
PDF version

Exposició dels Premis AJAC XII - COAC Lleida

A partir del proper dilluns 28 de juny, la Demarcació de Lleida acull l’exposició itinerant dels Premis AJAC XII, que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes, que enguany celebren els 25 anys.

Els guardons recullen diversos àmbits i/o vessants de l’arquitectura, entre ells el d’obra nova i rehabilitació, urbanisme i paisatge, arquitectura efímera, disseny interior, processos participatius, PFC o projectes de màster habilitant, i investigació i/o teoria de l’arquitectura.

PDF version

'Arquitectos y ciudad: del Plan urbanístico de 1936 a la Banyoles olímpica'

El espacio expositivo Can Tarradas de Banyoles acoge hasta el 4 de octubre la exposición Arquitectas y ciudad: del Plan urbanístico de 1936 a la Banyoles olímpica, que repasa la construcción de la ciudad a través de los proyectos de cuatro arquitectos locales: Francesc Figueras, Jordi Masgrau, Jeroni Moner y Josep Riera.

PDF version

'Arquitectes i ciutat: del Pla urbanístic de 1936 a la Banyoles olímpica'

L’espai expositiu Can Tarradas de Banyoles acull fins al 4 d’octubre l’exposició Arquitectes i ciutat: del Pla urbanístic de 1936 a la Banyoles olímpica, que repassa la construcció de la ciutat de Banyoles a partir de l’obra de quatre arquitectes locals: Francesc Figueras, Jordi Masgrau, Jeroni Moner i Josep Riera

PDF version

Exposició: "Temps de pandèmia"

Des del passat dimecres 2 de juny i fins al 14 de juliol, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes acull l'exposició pictòrica col·lectiva de La Colla del Pinzell. 

La Colla del Pinzell està formada per una cinquantena d’artistes jubilats/des formats en diferents centres i escoles d´art, com l´Escola d´Arts i Oficis i l´Escola de la Dona. 

PDF version

Exposición: "XIX Bienal Fotográfica DAU-21"

La sala de exposiciones de la Casa Lluvià acoge del 9 al 26 de junio la exposición de las obras finalistas en la "XIX Bienal Fotográfica DAU-21", organizada por Foto Art Manresa.

Los ganadores de esta edición son:

PREMIO A LA MEJOR COLECCIÓN. Diego Piedra Benzal

1º PREMIO OBRA SUELTA. Jorge Llorca Martínez

2º PREMIO OBRA SUELTA. Roberto Andrés Cantarero

3º PREMIO OBRA SUELTA.Miquel Planells Saurina

PDF version

Exposició: "XIX Biennal Fotogràfica DAU-21"

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull del 9 al 26 de juny l’exposició de les obres finalistes a la “XIX Biennal Fotogràfica DAU-21” organitzada per Foto Art Manresa.

Els guanyadors d’aquesta edició són:

PREMI A LA MILLOR COL·LECCIÓ  Diego Pedra Benzal

1r PREMI OBRA SOLTA Jorge Llorca Martínez

2n PREMI OBRA SOLTA Roberto Andrés Cantarero
PDF version

Pàgines