Concursos de projectes per definir el model de nous eixos verds i noves places del programa Superilles

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
ATENCIÓ: En data 3 de desembre, l'Ajuntament de Barcelona ha ampliat el termini i ha modificat els plecs dels Concursos de projectes per a la definició del model d'eixos verds i la redacció dels projectes de 4 nous eixos verds i de 4 noves places dins el programa Superilles. El termini de presentació finalitazarà l'11 de gener a les 13 h.


El dijous 19 de novembre a les 16 h, es presentaran a través de la plataforma online del COAC els dos concursos convocats per l'Ajuntament de Barcelona en el marc del programa Superilles.

Amb l'objectiu de millorar l'espai públic de l'Eixample, l'Ajuntament té previst transformar els carrers Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona en eixos verds; i crear quatre grans places, d'uns 2.000 m2 cada una, a les cruïlles entre dos eixos verds, ocupant l’espai que fins ara només estava dedicat als vehicles. Per fer-ho possible, BIMSA ha convocat dos concursos públics per seleccionar els equips d'arquitectes i enginyers que ajudaran a definir el model de carrer pacificat del segle XXI i les places que es crearan a les cruïlles.

Presentació
Descarrega aquí el document de la presentació
 


Presentaran l'acte Assumpció Puig, degana del COAC, i Oriol Altisench, degà del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, i es comptarà amb la participació de:

· Xavier Matilla, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona
· Ariadna Miquel, cap del Departament de Prospectiva de la Direcció de Model Urbà
· Ignasi de Moner, director de Projectes de BIMSA
· Eva López, directora jurídica de BIMSA
· Daniel Alsina,  director adjunt de Projectes de BIMSA

Concursos convocats
· Concurs de projectes per a la contractació dels serveis de definició del Document de model d’espai públic dels nous eixos verds del programa Superilles, aixi com la redacció dels projectes de quatre nous eixos verds i l’assistència tècnica a la direcció d’obra, al districte de l’Eixample (més informació)
· Concurs de projectes per a la contractació dels serveis de redacció dels projectes de quatre noves places del programa Superilles i l’assistència tècnica a la direcció d’obra, al districte de l’Eixample (més informació)

Versió per a imprimirPDF version