Espais interiors saludables

Neix el directori de productes saludables per a la construcció

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El web d'Espais Interiors Saludables ha incorporat un nou apartat que aglutina productes per a la construcció que segueixen els criteris per garantir unes bones condicions de qualitat de l'ambient i, per tant, són respectuosos amb la salut de les persones.

El directori complementa el treball desenvolupat per l'OCT sobre la incidència dels materials i dels sistemes constructius en la salut dels usuaris. Per a cada un dels productes, hi trobareu un resum de les seves característiques, les dades de contacte de l'empresa i l'enllaç al seu web.

Els productes referenciats s'ordenen en 3 apartats: Tancaments, Revestiments i paviments, Instal·lacionsA més, s'inclouen també empreses especialitzades en la mesura i identificació dels contaminants recollits al web.

Web d'Espais Interiors Saludables
Creada el 2020, aquesta eina interactiva identifica els principals agents contaminants interiors, proposa maneres de minimitzar-los i explica com el disseny arquitectònic, els sistemes constructius i la tria de materials poden ajudar a assolir uns entorns interiors més saludables. Des de la seva publicació, prop de 4.000 arquitectes ja l'han consultat.


Formació especialitzada amb l'Escola Sert
Escola d'Estiu: curs online "Disseny Interior Saludable" (juny). Més informació
Postgrau d'Arquitectura i Salut (inici febrer 2022). Més informació
27/04/2021
Tornar