Jornada de Suport Professional

Jornada de Suport Professional: Instal·lacions i arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Grup de Treball d’Experts en Instal·lacions del COAC organitza la propera Jornada de Suport Professional sobre conceptes bàsics d’instal·lacions i arquitectura, que tindrà lloc el dimarts 14 de juliol a les 11 h.

Sovint, els arquitectes se senten perduts entre el cada vegada major nombre d’instal·lacions que intervenen en un edifici, o de quan i com cal documentar-les en el projecte. En aquesta jornada parlarem de nocions bàsiques sobre instal·lacions perquè un arquitecte sigui capaç de saber quines ha de tenir en compte en cada cas, quins són els punts clau per a la seva integració en el projecte arquitectònic i en quina fase del mateix haurien de plantejar-se. En acabar la xerrada, s'obrirà un torn obert de preguntes dels assistents.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i la xerrada anirà a càrrec d'Ingrid Cardelús, arquitecta especialitzada en instal·lacions, protecció contra incendis i gestió energètica. Ha estat professora a l’Escola d’Arquitectura de La Salle i actualment és directora i docent del cicle de cursos de l'Escola Sert "Instal·lacions i Arquitectura". Per a més informació sobre aquests cursos, visita el web de l'Escola Sert.

Cal inscripció prèvia

Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per seguir la sessió en directe.

Versió per a imprimirPDF version