Blockchain

Jornada d'Innovació Digital: Blockchain

Imatge: 
© Pixabay
El dijous dia 8 d’abril a les 17 h se celebra l’última jornada del cicle d’Innovació Digital organitzat pel COAC.

En aquesta sessió parlarem sobre el Blockchain i els Smart Contracts i s'introduiran conceptes com les xarxes blockchain privades i públiques. Es posaran sobre la taula temes com la identitat digital de la mà del Blockchain, el Bitcoin i les Criptomonedes, la Tokenització d’Actius i nous models de negoci. També parlarem de la seva aplicació al sector de l'arquitectura, la construcció i l'urbanisme.

El Blockchain és una de les Top 10 tecnologies estratègiques que es consolidaran en els propers anys a nivell mundial, que juntament amb altres tecnologies emergents estan canviant els models de negoci en diversos sectors industrials i en la societat: ¿Desapareixen els intermediaris?


 

 

 

Isabel Bellot, directora d'Innovació Digital del COAC, parlarà del Blockchain, plataformes existents, identitat digital i casos d’ús. També comptarem amb Miguel García-Menéndez, CEO de Bloomver Tech, que parlarà de Blockchain i arquitectura; i Ivo Cadenas, de l'empresa MO2O, que parlarà de Blockchain i l'economia digital per aterrar conceptes com la certificació del propi arquitecte.

Inscriu-te a la jornada

Cicle d'Innovació Digital
Amb aquest cicle, el COAC vol promoure un canvi cultural-tecnològic en el sector, i compartir el coneixement de conceptes bàsics que ajudaran a la professió a ser més competitiva.Consulta el programa de jornades.

Si t'has perdut alguna de les sessions, pots recuperar el vídeos al canal Youtube del COAC.


 

Versió per a imprimirPDF version