Big Data i analítica avançada

Jornada d'Innovació Digital: Big Data i analítica avançada

Imatge: 
Unsplash

El dijous 11 de març tindrà lloc la cinquena sessió del Cicle d'Innovació Digital, organitzat pel COAC amb l'objectiu de promoure el canvi cultural-tecnològic en el sector, que portarà per títol  Big Data i analítica avançada.

La dada és un dels principals actius a una organització. Les principals tecnologies emergents com l'IoT, la Realitat Virtual, Augmentada i eXtesa o els Drons, han estat el detonant de la generació massiva de dades en temps real que cal gestionar, netejar, emmagatzemar i analitzar per extreure la dada específica que dona valor en la presa de decisions. 

Comptarem amb la participació del Carlos del Rio i el Ricard Gonzalez, Co-founders, Managing Partner i Project Director respectivament de  Bibold: The BigData & AI Enabler, que ens parlaran de l'analítica  avançada per la millora energètica en l'àmbit de l'habitatge; com analitzar l'empremta energètica a les vivendes; el valor de l'arquitecte davant dels seus clients gràcies a gestionar una analítica avançada de les seves dades i per últim la "Plataforma Bigdata aplicada a l'Epower & Solar Management".

Anima't a escoltar com la innovació tecnològica aporta valor al sector i a la teva feina com a arquitecte!

Cicle d'Innovació Digital
Encara estàs temps de participar a la resta de sessions del cicle: Consulta el programa de sessions.

i si t'has perdut alguna de les sessions anteriors, pots tornar a veure-les al canal Youtube del COAC.

Versió per a imprimirPDF version