"Les Dones Fem Hàbitat". Dret a l’habitatge i a la ciutat

Imatge: 
font: Denise Scott Brown outside Las Vegas in 1966; photograph from the Archives of Robert Venturi and Denise Scott Brown. Image © Frank Hanswijk).
El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Hàbitat”, el divendres 11 de desembre a les 17 h es podrà seguir en línia el debat obert sobre el dret a l’habitatge i a la ciutat.

L’objectiu és compartir l’experiència de treball al voltant de la defensa del dret a l’habitatge des de diferents vessants –política, acadèmica, tècnica i activista– i la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere en els reptes actuals.

El debat comptarà amb la participació d'Irene Escorihuela Blasco, directora de l’Observatori DESC; Zaida Muixí, professora de l’ETSAB i exdirectora d’Urbanisme i Habitatge de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i Núria Colomé, urbanista de la cooperativa Celobert. Presentarà l’acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, i moderarà Paula Martí, urbanista de la cooperativa Celobert.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams. És necessària la inscripció prèvia. 

El debat s’emmarca en la celebració dels 10 anys de la cooperativa Celobert i el cicle de xerrades “Les dones fem” organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes que s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional". 

Acte organitzat conjuntament amb:Amb el suport de:

 

Cicle patrocinat per:

 
Versió per a imprimirPDF version