Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Dimecres Tecnològic: Rehabitar el patrimoni

Imatge: 
St Nicholas Day Abbey, Londres. Magda Mària
El Grup de Treball de Rehabilitació del COAC organitza la propera sessió de Dimecres Tecnològics, que portarà per títol "Rehabitar el patrimoni" i tindrà lloc el 20 de maig a les 11 h a través de la plataforma online Microsoft Teams.

Presentarà l'acte Jordi Romera, vocal de la Demarcació de Tarragona i coordinador del Grup de Treball de Rehabilitació. Seguidament, l'arquitecta Magda Mària argumentarà la necessitat d’aprofitar el patrimoni arquitectònic existent i explorarà un conjunt d’estratègies per conservar-lo, posant l’accent en aquelles que fan prevaldre l’adaptació dels nous usos als edificis, per tal de vulnerar el mínim les seves qualitats intrínseques.

Magda Mària és professora de Projectes Arquitectònics a la Universitat Politècnica de Catalunya i corresponsable del Grup de Recerca HABITAR, que des de l’any 2009 investiga sobre el reaprofitament arquitectònic. Pel que fa a l'exercici professional, compta amb àmplia experiència en la recuperació patrimonial, treballant sobre el patrimoni arquitectònic i cultural a Catalunya.Versió per a imprimirPDF version