Eines informàtiques per a l'exercici professional, nou cicle dels Dimecres Tecnològics

Dimecres Tecnològics. Eines informàtiques per a l'exercici professional: RGPD i Tranxfer

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC organitza, en el marc dels Dimecres Tecnològics, un cicle de jornades sobre eines informàtiques d'ajuda per a l'exercici professional.

Es tracta de 6 sessions, organitzades en 3 jornades, en les quals l'Àrea d'Innovació Digital del COAC i els seus col·laboradors presentaran diverses solucions tecnològiques que el COAC posa a disposició dels arquitectes amb unes condicions de contractació avantatjoses.

El programa de la segona jornada, que tindrà lloc el dimecres 9 de desembre, és el següent:

17 h Solució RGPD
Plataforma online per a la gestió de RGPD al despatx. Els arquitectes estan obligats a complir la Llei Orgànica de Protecció de Dades i el Reglament General de Protecció de Dades, perquè tracten dades de caràcter personal relatives a persones físiques (clients, empleats, proveïdors, etc). http://www.coac.net/conferencia/09122020DT1.php

18 h Tranxfer
Eina per la transferència de grans volums de dades securitzades, reduint el seu tamany, assegurant la traçabilitat de l’entrega i amb registre d’auditoria.http://www.coac.net/conferencia/09122020DT2.php

A través del fomulari d'inscripcions us podeu apuntar a les sessions que us interessin.
Les jornades es retransmetran en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb un enllaç on trobaran les instruccions per poder seguir les sessions.
Versió per a imprimirPDF version