La nova aplicació telemàtica de Certificats del COAC, més fàcil i intuïtiva

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi posa en marxa un nou aplicatiu de Certificats, a través del qual tots els arquitectes col·legiats podran sol·licitar i obtenir, telemàticament, els certificats de Secretaria que necessitin.

A partir d'ara, amb el nou aplicatiu, no caldrà signatura electrònica, sinó que podràs descarregar els certificats (en pdf) identificant-te amb el teu usuari i contrasenya web. A més, podràs accedir al nou aplicatiu amb tots els navegadors habituals (Explorer, Chrome i Mozilla), sense necessitat de cap configuració específica ni dependre de Java.

En el cas dels certificats de col·legiació i els de competències, aquests seran automàtics. En el cas dels certificats d'obres visades, trigaran al voltant de 3 dies hàbils des de la data de sol·licitud. Recordem que tots els certificats són gratuïts.

En un primer moment, aquest nou aplicatiu s'obrirà en fase beta i conviurà amb el programa utilitzat fins ara per obtenir certificats.

Per accedir a l'aplicació, pots anar a la pàgina web de Secretaria. Dins de l'apartat "Gestions en línia", trobaràs l'enllaç a l'aplicatiu antic i al nou.

En cas de trobar alguna incidència, si us plau posa't en contacte amb Secretaria a través de correu electrònic.

24/04/2018
Tornar