Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Grups del COAC

GRUPS

L’arquitectura és una professió amb diversitat d’expressions, amb experteses i especialitzacions. Té, també, un vessant social capaç de donar resposta als problemes i necessitats de la ciutadania pel que fa a habitatge, urbanisme, sostenibilitat... Precisament de la diversificació de la professió i de la voluntat d’aproximació a la societat, neixen els Grups del COAC, integrats per col·legiats interessats en una especialitat o temàtica concreta o bé amb voluntat de teixir relacions amb la ciutadania.

Els Grups de Treball temàtics, formats per col·legiats experts en una matèria específica, tenen per objectiu promoure el coneixement i la innovació en aquesta especialització a través de jornades, seminaris i altres activitats de desenvolupament professional.

Per un altre costat, els Grups Oberts són una iniciativa per promoure l’estudi i el debat al voltant de diferents aspectes d’interès i d’actualitat relacionats amb l’arquitectura i amb la institució.

Finalment, el COAC promou els Grups Territorials a la Demarcació de Barcelona, que tenen una doble funció: apropar el COAC als col·legiats i, alhora, apropar els col·legiats a la societat. Estan formats per arquitectes amb interès en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels veïns i institucions, i apropar l’arquitectura a la ciutadania.

Consulta més detalls sobre els grups del COAC i què cal fer per formar-ne part.
 
grups de treball
grups oberts
grups territorials
Versió per a imprimirPDF version