Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Panoràmica del poble de Cadaqués

Presentació del Programa de promoció d’habitatge al món rural, en línia

Imatge: 
© Vista general de la platja de Cadaqués. L. Roisin. Posterior a 1920. Arxiu Històric del COAC - 50è aniversari

La segona sessió del Cicle d’Urbanisme i Territori que organitza l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, estarà dedicada al Programa de Promoció d’habitatge al món rural, i tindrà lloc a través de la plataforma digital Microsoft Teams, el dilluns 12 d’abril (18 hores). 

En aquesta sessió, el secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, i el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, explicaran el programa que vol contribuir a evitar la pèrdua de població al món rural i a incentivar la realització de projectes i actuacions estratègiques, sectorials i singulars innovadores que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge en aquells punts del territori que presenten més vulnerabilitat. 

Coordina: Georgina Vázquez, arquitecta i secretària de la Junta Directiva de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya.
Organitza: 
Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya i Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Recupera la jornadaDocumentació de la jornada
.- Programa de promoció de l’habitatge en el món rural. Albert Alins
.
- Bases per a la selecció de municipis per la prova pilot del Programa de promoció de l'habitatge en el món rural

Cicle d'Urbanisme i Territori
Durant tot l’any 2021, s’aniran programant més sessions per donar a conèixer els projectes que el Departament de Territori i Sostenibilitat està treballant per tal de crear un espai de difusió i debat de les darreres novetats de caràcter territorial i sectorial que poden tenir incidència en la pràctica de l’urbanisme. 

Versió per a imprimirPDF version