Premi Laus de Plata per al vídeo dels 20 anys de la Biennal de Paisatge

Premi Laus de Plata per al vídeo dels 20 anys de la Biennal de Paisatge

Imatge: 
© BIENNAL INTERNACIONAL DE PAISATGE
El vídeo "A Constant Movement", produït per celebrar dels 20 anys de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, ha estat guardonat amb un Laus de Plata en la categoria d'Audiovisuals per a marques. El premi, atorgat per l'ADG-FAD, es va lliurar el 20 de juny en una cerimònia al Disseny Hub Barcelona.

L'audiovisual, dirigit per ALEX SARDÀ / 15-L FILMS, es va presentar en la 10a edició de la Biennal, el passat mes de setembre. Patrocinat pel Màster de Paisatge de Barcelona, el vídeo repassa aquells projectes que durant 20 anys i 10 edicions han marcat l'esperit de la Biennal Internacional de Paisatge, traslladant l'evolució constant del paisatgisme a una mirada cap al present i els futurs que es presenten.

El vídeo consisteix en una peça mare i un seguit de càpsules en què la càmera passeja pels paisatges acompanyant uns personatges reals, trobats in situ, amb els quals descobrim l'ús i la forma de cada un dels paisatges, més enllà del seu disseny original. El valor documental i estètic de la peça creen un viatge que, sense afany publicitari, transmet i fa créixer l'essència buscada per la Biennal. La peça va ser rodada en 16 mm en espais premiats i reconeguts per la Biennal a Catalunya. 

Per a més informació i per veure el vídeo guardonat accedeix al web d'ADG-FAD.17/07/2019
Tornar