planol picat de carrer

Inauguració de la nova seu a la Delegació del Pirineu

Imatge: 
© Ricard Lobo

La Delegació del Pirineu del COAC commemora el seu 20è aniversari inaugurant nova seu a la capital de l’Alt Urgell.

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous, 13 de maig a les 17 h, a la Sala de Cultura Sant Domènec de la Seu d’Urgell, on es presentarà la publicació “Delegació del Pirineu. 20 anys” i es farà una visita a les noves instal·lacions ubicades al carrer Major, 11.

La Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya commemora enguany el seu 20è aniversari i ho farà amb la inauguració, el pròxim dijous, 13 de maig, de la nova seu de l’ens col·legial a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. A més, es presentarà la publicació “Delegació del Pirineu. 20 anys”, on es repassa la seva història i les accions més significatives dutes a terme des del 2001.

L’acte tindrà lloc a les 17 h a la Sala de Cultura Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell i comptarà amb la participació de la degana del COAC, Assumpció Puig; el president de la Demarcació de Lleida, Víctor Pérez-Pallarès; el delegat al Pirineu, Ricard Lobo; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el secretari d’Agenda Urbana i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra; i la delegada territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós.

En finalitzar l’acte, els assistents faran una visita a la nova seu. 

Versió per a imprimirPDF version