Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Fabricació de peces sanitàries

L'AAEPFMC continua amb la fabricació de peces sanitàries amb impressores 3D

Imatge: 
© Anna Cunillera
Des de l'inici de la crisi sanitària, l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors del COAC (AAEPFMC) col·labora en la creació de material sanitari amb impressores 3D.

Així, l'Agrupació està fent funcionar 3 impressores 3D, cadascuna de les quals produeix al voltant de 20 pantalles de protecció facial cada dia. A més d'aquestes màquines, diversos voluntaris estan produint viseres amb les seves pròpies impressores. En total, es compta amb la col·laboració de 10 voluntaris i 6 màquines en acció.

Durant aquestes setmanes, s'ha imprès un total de 650 pantalles de protecció facial. El material produït s'ha estat entregant als hospitals de Sant Pau, Bellvitge, Clínic, Sant Joan de Déu i Evangèlic de Barcelona i el Joan XXIII de Tarragona, així com a la clínica Tres Torres i a diversos CAPs i residències

Col·labora en la producció de material sanitari!
Si tens una impressora 3D, t'animem a col·laborar. Encara es necessita molt material sanitari! Contacta amb l'Agrupació a través del correu electrònic aaepfc@coac.net, i rebràs totes les explicacions i el suport per afegir-te al grup de voluntaris i començar a produir viseres.

Per aquesta iniciativa comptem amb la col·laboració de la Cooperativa Jordi Capell, que facilita de forma gratuïta l’acetat per imprimir. Des del COAC ens fem càrrec del cost del plàstic que cal comprar.
27/04/2020
Tornar