Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Concurs Asemas PFC

ASEMAS convoca la 4a edició del concurs ASEMAS PFC

Imatge: 
© ASEMAS
El passat 14 de maig ASEMAS va convocar la 4a edició del concurs ASEMAS PFC adreçat a Arquitectes Superiors, titulats en qualsevol de les Escoles Superiors d'Arquitectura de l'Estat entre el 21 de desembre del 2018 i el 14 de juliol del 2021, ambdós inclosos. 
 
L'objectiu d'aquests concurs és posar en valor els Projectes Final de Carrera (PFC), reconeixent la qualitat i la competència professional dels mateixos. 
 
Els premis estan valorats en 10.000 €, en metàl·lic, que seran repartits en un 1r premi de 6.000 € i dos accèssits de 2.000 € cadascun d'ells.  Les tres obres premiades, i una selecció de projectes destacats es publicaran a la pàgina web del concurs: http://www.asemaspfc.es.
El jurat està format per cinc arquitectes nomenats pels òrgans de govern d'ASEMAS, que analitzaran les propostes d'acord amb els criteris de concreció de la idea, materialitat, qualitat, originalitat, compliment de normatives, innovació, elaboració i procés constructiu d'un projecte arquitectònic. 
L'accés i descàrrega de tota la informació del Concurs, així com el formulari d'inscripció es troba a: http://www.asemaspfc.es 
El termini de presentació de les sol·licituds és fins el 14 de juliol del 2021.  La decisió del jurat es farà pública el 15 d'octubre del 2021.

 

21/05/2021
Tornar