• Mosaic amb les 22 obres seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

  Vint-i-dues obres opten als Premis d’Arquitectura de les...

  El jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 ha seleccionat un total de 22 projectes dels 57 que s’han presentat a la 23a edició dels guardons que, des de l’any 1997, organitza la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

  18/09/2020

 • La Delegació Garrotxa- Ripollès del COAC es trasllada a la...

  Aquesta tardor, la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) es traslladarà a la Casa Serra d'Olot, l’emblemàtic bloc racionalista projectat per l’arquitecte Bartomeu Agustí i Vergés entre els anys 1931 i 1933. La nova seu estarà ubicada a la planta baixa del número 13 de l’avinguda Onze de Setembre (xamfrà amb el carrer Proa), fet que permetrà una relació més directe amb el ciutadà i una millor visibilitat.

  15/09/2020

 • Reunió Consell Estratègic del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana

  S'engega l'elaboració del Pacte Nacional per a la...

  El secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, i la degana del COAC, Assumpció Puig, han presidit avui la reunió del Consell Estratègic del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana (PNRU), en la qual el Govern i els 14 ens tècnics i municipalistes que l’integren han signat la Declaració per un PNRU.

  15/09/2020

 • convocatòria llistes pèrits 2021

  Convocatòria per formar part de les Llistes de Pèrits del Col·...

  Tots els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes de Pèrits del 2021 i compleixin els requisits de la convocatòria aprovada per la Junta de Govern, han d’accedir al web del COAC i omplir el formulari electrònic normalitzat. El termini d'inscripció finalitza el proper 16 d’octubre de 2020.

  14/09/2020

 • Escola Industrial

  Quin paper ha de tenir el Recinte de l’Escola Industrial en l’...

  En els darrers mesos ha transcendit la voluntat de les administracions d’abordar l’ampliació de l’Hospital Clínic de Barcelona aprofitant l’emblemàtic recinte de l’Escola Industrial.

  9/09/2020

 • Superilles

  Organitzem 5 sessions per debatre sobre les superilles com a...

  La irrupció de la COVID ha posat en evidència, més que mai, que la ciutat necessita ser repensada i que s’han d’aplicar noves polítiques per adaptar-la a les noves sol·licituds de la ciutadania.Des del punt de vista de l’urbanisme i el territori, la ciutat del segle XXI ha de ser necessàriament diferent a com s’havia fet els segles anteriors.

  7/09/2020

 • Moisés Gallego

  Mor l'arquitecte Moisés Gallego als 73 anys

  L’arquitecte Moisés Gallego Olmos va morir el vespre del dimarts 1 de setembre del 2020.La noticia ha entristit profundament els arquitectes de vàries generacions. Moisés Gallego ha estat un referent en el camp de l’arquitectura, la docència i també per la seva implicació amb la cultura. Ens ha deixat un bon arquitecte.

  7/09/2020

 • El COAC renova els espais públics de la seva seu de Barcelona...

  El COAC obre de nou els espais públics de la seva seu a Plaça Nova després de finalitzar les obres de desamiantat que s’han dut a terme al vestíbul i l’espai Picasso entre els mesos de maig i agost.

  2/09/2020

 • Imatge de La Seu

  La Paeria i la Demarcació de Lleida signen un conveni per...

  La Paeria i la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per testejar el sistema d’Informe d’Idoneïtat Tècnica (IIT) en els expedients de llicències urbanístiques i comunicacions prèvies d’obres.

  7/08/2020

Pàgines