• Visita d'obra

  La Delegació del Vallès col·labora en el Calendari Solidari de...

  La Delegació del Vallès col·labora enguany en el projecte solidari engegat per la Policia Municipal de Terrassa, "Policías por y para los valientes". A través d'aquesta iniciativa, es treballa de forma totalment desinteressada per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

  11/12/2019

 • Tallers de Kapla a plaça Nova

  Nadal al COAC: Programació d'activitats

  Com cada any, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya obre les seves portes durant les festes de Nadal, i organitza un seguit d’activitats amb l'objectiu d'apropar l’arquitectura a la ciutadania, especialment als més petits.Barcelona

  11/12/2019

 • cartell manifestació

  El COAC contra el canvi climàtic, ens sumem a la declaració...

  El Col·legi d’Arquitectes s’ha sumat a la declaració d’emergència climàtica i ambiental impulsada per l’Observatori 2030 del CSCAE en el marc de la Cimera del Clima (COP25). Mitjançant aquesta adhesió, el COAC es compromet a establir i reforçar les mesures necessàries que, dins el seu àmbit d’actuació, ajudin a frenar l’escalfament global del planeta.

  9/12/2019

 • Concert "Música sense barreres"

  El COAC amb la cultura inclusiva i accessible

  Amb motiu del Dia Internacional dels (Dis)capacitats, el 3 de desembre, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundación Grupo SIFU han organitzat el concert per a la inclusió “Música sense barreres”. El concert, protagonitzat per un grup de músics amb diferents (dis)capacitats, ha tingut com a fil conductor la sensibilització cap a la cultura inclusiva i accessible i contribueix a trencar les barreres mentals envers les possibilitats d'aquest col·lectiu.

  3/12/2019

 • Signatura del conveni

  La UPF i el COAC signen un acord de col·laboració per garantir...

  El conveni respon a l’estratègia del Col·legi de col·laborar al màxim amb les institucions públiques i privades que convoquen licitacions i concursos d’arquitectura, i així poder assegurar la prevalença de la qualitat per sobre de qualsevol altre requisit, així com fomentar la participació d’equips professionals ben diversos on l’experiència professional no sigui el principal requisit que es valori.

  27/11/2019

 • Mapa interactiu de l'arquitectura catalana

  El COAC estrena arquitectura catalana.cat, l'arxiu...

  El COAC estrena arquitecturacatalana.cat, l'arxiu digital d'arquitectura catalana moderna i contemporània. L'objectiu és fer més accessible el patrimoni arquitectònic català tant als arquitectes com a la ciutadania.

  27/11/2019

 • Plantada d'arbres al Centre Kālida Sant Pau

  El Consell d'Arquitectes d'Europa i el COAC planten...

  Amb motiu de l'Assemblea General del Consell d'Arquitectes d'Europa (CAE), celebrada el passat 22 de novembre a Barcelona, es van organitzar diverses activitats paral·leles dirigides als assistents, representants de les diferents organitzacions membres del CAE. Entre altres, es van realitzar visites guiades al Recinte Modernista de Sant Pau, l'Institut de Recerca Biomèdica de Sant Pau, el Centre Kālida, el Pavelló de la República i la Casa Bloc de Sant Andreu. 

  26/11/2019

 • Celebració del Young Architects' Forum

  El "Young Architects' Forum" celebrat a...

  El passat 23 de novembre es va celebrar al COAC la conferència "Perspectives: Young Architects' Forum", organitzada amb motiu de la celebració de l'Assemblea General del Consell d'Arquitectes d'Europa (CAE).

  26/11/2019

 • Presentació del projecte Magnet a l'escola Camps Elisis de Lleida

  L’arquitectura a les aules: l’escola Camps Elisis inicia un...

  L’escola Camps Elisis de Lleida ha iniciat un projecte innovador en aliança amb la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que tindrà una durada de quatre anys.

  20/11/2019

Pàgines