Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • La Junta de Govern del COAC s'adhereix al manifest de la...

  La Junta de Govern del COAC s'ha sumat a un manifest que rebutja la sentència del Procés, que s'ha fet pública aquest 14 d'octubre. El text el signen més de 100 organitzacions i institucions de la societat civil catalana, representants de diferents sectors del nostre país i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica.

  14/10/2019

 • Convocatòria oberta: Intervencions en les capelletes dins de...

  Enguany, Lluèrnia, festival del foc i de la llum amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i la Delegació Garrotxa‐Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) volen promoure la posada en valor del patrimoni de les fornícules de la ciutat d’Olot. Per aquest motiu, s’obre una convocatòria d’intervencions permanents i reversibles, en les capelletes de carrer situades en el nucli antic d’Olot. 

  30/09/2019

 • Ja podeu consultar la revista Frühlicht a la Biblioteca del...

  La Biblioteca del COAC ha adquirit recentment els 4 números publicats entre 1921-1922 de la revista alemanya Frühlicht, dirigida per l'arquitecte i publicista Bruno Taut, un dels representants més destacats de l'expressionisme alemany.

  30/09/2019

 • AGORA, de l’equip Peris-Toral Arquitectes SCPP

  L'equip Peris+Toral Arquitectes transformarà els espais...

  El Concurs per transformar en Centre Obert d'Arquitectura de Barcelona els espais públics de la seu de plaça Nova, convocat el passat mes de maig,  ja té guanyador: el projecte AGORA, de l’equip Peris+Toral Arquitectes, integrat per Marta Peris i José Manuel Toral. 

  27/09/2019

 • Apunta't a la 2a edició d'Arquitectura a les Aules!...

  Per quart any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme —conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe, Construmat i ArquinFAD— la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 7 al 17 de maig de 2020.

  26/09/2019

 • stació de Sants

  Arran del recurs del COAC, ADIF rectifica i convoca un nou...

  El concurs públic per a la redacció de l'avantprojecte d'ampliació i millora de l'estació de Barcelona Sants i de reordenació i transformació de l'edifici de viatgers i de la plaça dels Països Catalans, convocat per Adif el passat mes de maig, es va suspendre arran d'un recurs presentat pel COAC davant del Tribunal Central de Recursos Contractuals. Quatre mesos més tard, ADIF s'ha vist obligat a rectificar i obrir de nou la licitació amb un nou plec tècnic.

  26/09/2019

 • Nova bonificació per raó d'ingressos

  Amb la voluntat de seguir ajudant i donant suport als arquitectes, el COAC posa a disposició dels seu col·legiats una nova bonificació de la quota col·legial per a arquitectes amb baixos ingressos que quedin fora de l’àmbit de la bonificació per causes socials. Aquesta nova bonificació de la quota col·legial es podrà sol·licitar a partir del mes d'octubre. Import de la bonificació

  16/09/2019

 • Park(ing) Day Barcelona 2019

  El COAC participa al Park(ing) Day Barcelona 2019

  El divendres 20 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, tindrà lloc la propera edició del Park(ing) Day, que se celebra simultàniament a diverses ciutats de tot el món.

  16/09/2019

 • Reprenem les Trobades d'Arquitectes de la Demarcació de...

  La Demarcació de Barcelona del COAC compta amb diferents Grups Territorials: grups d'arquitectes d'una mateixa zona que es reuneixen un cop al mes per posar en comú inquietuds i preocupacions, propostes i activitats socials i culturals. Aquests Grups tenen també com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns, institucions i organitzacions dels barris, per treballar conjuntament en la millora dels districtes.

  12/09/2019

Pàgines