¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Presentació del llibre "Barcelona sense GPS"

El proper 13 d'abril a les 19 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre “Barcelona sense GPS”⁣, de Maria Rubert de Ventós. L'acte comptarà amb la participació de l'autora, juntament amb Beth Gali, Eulàlia Gómez-Escoda i Xavier Monteys.

PDF version

ARCHITECTURE, A SUBJECT ON THE SYLLABUS OF MAGNET SCHOOLS SUPORTED BY THE COAC

In March, the time of pre-enrolment for primary and secondary schools, the schools with which the COAC works to introduce architecture into the classroom made a point of highlighting this important and differentiating factor on their syllabuses.

2021-03-22 15:58
Tornar

THE REINA SOFIA MUSEUM AND THE COAC SIGN AN AGREEMENT TO PROMOTE KNOWLEDGE OF ARCHITECTURE

The COAC has signed an agreement with the Reina Sofia Museum in Madrid (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, MNCARS) to establish joint actions to promote, plan and execute cultural projects that contribute to increasing knowledge of contemporary art in general and architecture and urbanism in particular.

2021-03-02 11:15
Tornar

Conferència Carme Pinós

El jueves 15 de abril de 2021, a las 19.30 h, la arquitecta Carme Pinós nos hablará de la metodología de trabajo de su estudio en el contexto de la exposición "Escenarios para la vida" que se puede ver hasta el 9 de mayo en la Fundación ICO. Aquí puedes hacer un visita virtual de la exposición.
PDF version

INTESIS: Comerç, ciutat, paisatges arran de terra

La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la presentació de la Tesi Doctoral “Comerç, ciutat, paisatges arran de terra” a càrrec d'Eulàlia Gómez-Escoda, Dra. arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya.
PDF version

L'Agenda d'Arquitectura s'omple d'activitats per primavera. No t'ho perdis!

Arriba la primavera i, mentre esperem el bon temps i l’aire lliure, us proposem un #Nothoperdis amb la barreja habitual d’actes online i presencials que caracteritza els darrers temps. 

2021-03-30 10:39
Tornar

Concurs per al disseny de l'exposició itinerant de les Mostres d'Arquitectura de la Demarcació de Barcelona

Amb l’objectiu de divulgar les Mostres d’Arquitectura Catalana de l'àmbit de Barcelona, la Demarcació de Barcelona convoca un concurs d’idees adreçat a tots els arquitectes col·legiats, per a la creació del disseny d’un projecte expositiu itinerant. Es tracta d’un concurs a dues voltes, i per a la primera fase, les propostes s’han de presentar abans del 19 d’abril.
2021-03-29 08:11
Tornar

Pages