Cicle de visites tècniques XLIVè Curset. Jornada tècnica sobre patrimoni custodiat a Lleida

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 18 de setembre, una visita a Lleida a càrrec de Ana Chust i Dídac Gordillo, directors del XLIVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol "Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació".
PDF version

L’entorn natural de la possible ampliació de l’Aeroport. Visita en bicicleta a la finca de La Ricarda.

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza una visita en bicicleta  a la Ricarda el proper divendres 17 de setembre,per tal de conèixer l'entorn natural de la possible ampliació de l'Aeroport del Prat.
PDF version

ARQUITECTOUR: “Antoni Gaudí en el Berguedà”

Con esta actividad, la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC continúa la iniciativa Arquitectours, una actividad para dar a conocer la arquitectura del territorio poniendo en valor su patrimonio. En esta ocasión se visitarán dos lugares donde dejó su huella el arquitecto Antoni Gaudí.

PDF version

ARQUITECTOUR: “Antoni Gaudí al Berguedà”

Amb aquesta activitat, la Demarcació de les Comarques Centrals continua la iniciativa Arquitectours, una activitat per donar a conèixer l’arquitectura del territori posant en valor el seu patrimoni. En aquesta ocasió es visitaran dos indrets on hi va deixar la seva empremta l’arquitecte Antoni Gaudí.
PDF version

Visita d'obra a l'edifici Correu Vell 8 de Lleida

REHABILITACIÓ D’UN EDIFICI D'HABITATGES HPO PLURIFAMILIAR EN CANTONADA

La Demarcació de Lleida organitza una visita d’obra a l’edifici situat al carrer Correu Vell número 8 de Lleida, el divendres 11 de juny a les 18.00 h.

Es tracta d’una rehabilitació integral d’un edifici d'habitatges plurifamiliar en cantonada, situat dins del recinte del Centre Històric de Lleida, just al límit exterior de la muralla medieval.

PDF version

Visita comentada a la exposición “Montbau, 1958-1964. Entre arquitectura y Armonía”

El próximo jueves 6 de mayo a las 13 h, tendrá lugar una visita comentada a la exposición “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura y Armonía”, a cargo del Archivo Histórico del COAC.

La visita tendrá una duración aproximada de una hora.

PDF version

Visita tècnica a la Torre de Merola (Puig-Reig)

L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, ha programat pel divendres 14 de maig a les 18.00 h una visita tècnica a la Torre de Merola ( Puig-reig).

PDF version

Pages