Exposició “Per Durar”

A partir del dia 12 d’abril i fins a l'1 de juny de 2021 podreu visitar l’exposició “PER DURAR” al vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC.

L’exposició és un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

PDF version

Exposición "PIAM. Núcleo antiguo de Olot. Áreas de oportunidad"

Siguiendo con el trabajo hecho los últimos años  con las áreas de oportunidad del PIAM del núcleo antiguo de Olot, este mes de abril la Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC acoge la exposición pública de una selección de siete trabajos realizados por los alumnos de la asignatura Proyectos VIII del Grado en Estudios de Arquitectura de la Universitat de Girona, que realizaron durante el curso pasado.
PDF version

Exposició "PIAM. Nucli antic d'Olot. Àrees d'oportunitat"

Seguint la feina feta els darrers anys envers les àrees d’oportunitat del PIAM del nucli antic d’Olot, aquest mes d’abril la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull l’exposició pública d’una selecció de set treballs realitzats pels alumnes de l’assignatura Projectes VIII del Grau en Estudis d’Arquitectura de la Universitat de Girona, que van realitzar durant el curs passat.

PDF version

Exposició: "Habitar altrament. L'experiència de La Borda i les noves cooperatives"

Des d’aquest 18 de març es pot visitar a la seu de plaça Nova l’exposició "Habitar altrament. L'experiència de La Borda i les noves cooperatives a Barcelona", comissariada per Lacol i Álvaro Valdecantos.
PDF version

Exposición “INCASÒL 40. 40 años, 40 razones”, en Girona

Después de su inauguración en los jardines del Palacio Robert de Barcelona, este viernes 5 de marzo, la exposición INCASÒL 40.

PDF version

Exposició “INCASÒL 40. 40 anys, 40 raons”, a Girona

Després de la seva inauguració als jardins del Palau Robert de Barcelona, aquest divendres, 5 de març, l’exposició “INCASÒL 40. 40 anys, 40 raons” fa la seva primera itinerància a Girona. La mostra commemora el 40è aniversari de la creació de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i es podrà veure al Passatge Emili Blanch, a tocar del monument dels Manaies, de Girona fins al 25 d'abril de 2021.

PDF version

Pages