Sesión Sert - Energías renovables 1: tipología

Durante esta sesión Sert se cubrirán aquellos tipos de energías renovables aplicables al sector de la arquitectura residencial y comercial.
PDF version

Sessió Sert - Energies renovables 1: tipología

Durant aquesta sessió Sert es cobriran aquells tipus d'energies renovables aplicables a el sector de l'arquitectura residencial i comercial.
PDF version

Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barcelona

El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitectura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House Barcelona, durant la jornada del dissabte (de 10 a 19 h) i diumenge (de 10 a 14 h) es podrà visitar l'edifici de la seu del COAC, ubicada a la plaça Nova.
PDF version

Lliurament diplomes Premis FAD 2020

El dijous 5 de novembre a les 18 h, en el marc de la 62a edició dels Premis FAD i dels XXXII Premis Habitàcola, se celebarà al COAC l'acte de lliurament de diplomes als guanyadors.
PDF version

Exposició dels Premis FAD 2020

A partir del proper 6 de novembre es podrà visitar a l'Altell de plaça Nova l’exposició Premis FAD 2020 i Premis Habitàcola “Habitar la platja"
PDF version

[ACTE AJORNAT] Presentació del Quaderns 272: tècniques cosmètiques

[ATENCIÓ: ACTE AJORNAT] 
Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar la presentació del Quaderns 272 que estava prevista pel dijous 29 d'octubre. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data.

PDF version

Presentació del llibre "Cerimònia del Te"

El proper 27 d'octubre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre de poesia "Cerimònia del Te", de Cristina Àlvarez Roig, guardonat amb el Premi de poesia Festa d'Elx.

La presentació serà a càrrec del poeta Carles Duarte i Montserrat i comptarà amb la participació de l'autora del llibre, l'arquitecta Cristina Àlvarez Roig.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'editorial Bromera.
PDF version

Acto de entrega de los Premios AJAC XII

La entrega de los Premios de la Agrupación de Jóvenes Arquitectos de Cataluña (AJAC) ha sido, tradicionalmente, un acto festivo y un lugar de encuentro para compartir experiencias y crear redes entre todos los jóvenes arquitectos. A pesar del contexto que estamos viviendo, queremos que este año también lo sea.

PDF version

Sessió Sert: Principis bàsics de disseny resilient

L'emergència climàtica, la crisi de salut i la pèrdua de biodiversitat, fan necessari abordar canvis en el disseny i la planificació urbana.
PDF version

Sesión Sert: Principios básicos de diseño resiliente

La emergencia climática, la crisis de salud y la pérdida de biodiversidad, hacen necesario abordar cambios en el diseño y la planificación urbana.
PDF version

Pages