La recerca, tema de la primera jornada de l'any del cicle "Les dones fem"

El passat mes d'octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC va iniciar el cicle de xerrades "Les dones fem", amb l'objectiu de debatre el paper de les dones en diferents aspectes de la professió i impulsar i fomentar la seva participació i visibilització.
PDF version

Conferencia de Micheel Wassouf en el marco de la jornada técnica Batlleiroig 2020 "Fusionando Ciudad y Naturaleza"

El próximo viernes 24 de enero tendrá lugar en la sede del COAC la conferencia "El estándar Passivhaus.
PDF version

Acte en memòria del company arquitecte Joan Antoni Solans i Huguet

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC —en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu d’Història de Barcelona i l'IEC— organitzen un acte en memòria del company Joan Antoni Solans i Huguet, el proper dilluns 3 de febrer a les 18.30 hores que tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

PDF version

L'elevator pitch: presenta't i impacta

Vols aprendre a presentar el teu CV en dos minuts de forma persuasiva? Expressa amb claredat què pots aportar a un projecte o empresa mitjançant aquesta nova jornada que organitzem des de la Borsa de Treball en col·laboració amb Barcelona Activa. L’Elevator Pitch,  s’elabora de forma estratègica per donar una informació important, breu i concisa sobre un mateix.

PDF version

Presentación del libro "Urbanismo Comparado. 10 modelos, 10 miradas"

El próximo miércoles 22 de enero a las 19 h, tendrá lugar en la Cooperativa de Arquitectos Jordi Capell (Plaça Nova, 5) la presentación del libro editado por el AAUC "Urbanismo Comparado. 10 modelos, 10 miradas", de Sara Mas.
PDF version

Presentació del llibre "Urbanisme Comparat. 10 models, 10 mirades"

El proper dimecres 22 de gener a les 19 h, tindrà lloc a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell (Plaça Nova, 5) la presentació del llibre editat per l'AAUC "Urbanisme Comparat. 10 models, 10 mirades", de Sara Mas.
PDF version

Pedalada: "El Canal de la Infanta"

La Agrupación de Arquitectos Urbanistas del COAC (AAUC) organiza una nueva pedalada para el sábado 18 de enero.

En mayo de 2019 se cumplieron los 200 años de vida del Canal de la Infanta, pero casi no tuvieron ningún tipo de eco. Por el contrario, el Canal tiene muchos más vestigios visibles a primera vista, que el Rec Comtal. Y además sus posibilidades de transformación urbana también son muy importantes.
PDF version

Exposició: "Per Durar"

A partir del proper 16 de gener es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.
PDF version

Pages