Trobada de Nadal + Conferència amb l'Estudi NUA

Un any més, la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC celebra el Nadal amb la tradicional trobada col·legial prèvia a les festes. Per això, el dijous 12 de desembre, a les 19.30 hores, ha programat la conferència amb l'Estudi Nua, sota el títol Tangèncieson presentaran una sèrie de projectes realitzats des del lloc i la memòria per a casuístiques concretes, a la recerca d’interaccions amb les realitats que els envolten. 

PDF version

Conferència: "La utilitat d'allò inútil". Anna & Eugeni Bach

El dijous 12 de desembre a les 19.30 h tindrà lloc a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida la conferència "La utilitat d’alló inútil", a càrrec dels arquitectes Anna Bach i Eugeni Bach.
PDF version

Taller: Normes internacionals en Facility Management. ISO 41000

El proper dimarts 3 de desembre a les 12 h, tindrà lloc a la seu del COAC el Taller Especialitzat Família ISO 41000. Les normes internacionals de Facility Management, organitzat per l'Institut FMHOUSE en col·laboració amb l'Associació Espanyola de FM i el Col·legi d'Arquitectes.

Per als responsables dels immobles i serveis és important mantenir-se al dia i conèixer aquesta família de normes, en què consisteixen i com poden ajudar en l'activitat diària.
PDF version

Pages