Presentació del llibre "Una ciudad de profesiones"

El proper 29 de desembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Una ciudad de profesiones" de Jordi Ludevid, amb la participació de Toni Solanas.⁣⁣⁣⁣

Clica aquí per seguir l'acte.
PDF version

Presentació del llibre 'Intervenció en el patrimoni històric català (2009-2019)'

El proper dilluns 21 de desembre a les 19 h, el COAC acull la presentació del llibre ‘Intervenció en el patrimoni històric català (2009-2019)’ que presenta l’Incasòl en el marc de la celebració dels seus 40 anys.

PDF version

Presentació del llibre "La ciudad de los cuidados"

El proper 15 de desembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "La ciudad de los cuidados" amb la participació de la autora Izaskun Chinchilla (Izaskun Chinchilla Architects⁣) presentada per Mireia Luzárraga de TAKK Architects.⁣⁣⁣⁣


Clica aquí per seguir l'acte.
PDF version

Presentació del llibre "Palacios comunales atemporales"

El proper 9 de desembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Palacios comunales atemporales. Genealogía y autonomía⁣" amb la participació de l'autor, l'arquitecte Iñaki Ábalos (abalos + sentkiewicz), presentat per la també arquitecta,  Anna Puigjaner membre de MAIO.
PDF version

Presentació de "Joies i quadres de sobretaula"

El proper 26 de novembre a les 18 h,  i a través del canal de Facebook de La Capell, Joan Ganyet presentarà les darreres obres de Francesc Hereu que, des de fa anys, cultiva la pintura i la creació de joies d'artista, peces úniques.

Durant la presentació de les obres s'inaugurarà l'exposició virtual que es podrà visitar al web de la cooperativa fins el 10 de gener.
PDF version

Presentació del llibre "Josep Lluís Sert y lo superfluo"

El proper 25 de novembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "JOSEP LLUÍS SERT Y LO SUPERFLUO. La residencia de estudiantes casados en Harvard⁣" amb la participació de l'arquitecte i autor, Emiliano López i presentat pel també arquitecte, José Zabala.

Clica aquí per seguir l'acte.

 

PDF version

Presentació del llibre "Regenerando el Plan Cerdá"

El proper 19 de novembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Regenerando el Plan Cerdá. De la manzana de Cerdà a la supermanzana del urbanismo ecosistémico⁣" amb la participació de l'autor, Salvador Rueda.
La presentació anirà a càrrec de l'arquitecte Sebastià  Jornet.

Clica aquí per seguir l'acte.
 
PDF version

Dimecres Tecnològics. Eines informàtiques per a l'exercici professional: FirmaCloud i Google Suite

El COAC organitza, en el marc dels Dimecres Tecnològics, un cicle de jornades sobre eines informàtiques d'ajuda per a l'exercici professional.

Es tracta de 6 sessions, organitzades en 3 jornades, en les quals l'Àrea d'Innovació Digital del COAC i els seus col·laboradors presentaran diverses solucions tecnològiques que el COAC posa a disposició dels arquitectes amb unes condicions de contractació avantatjoses.
PDF version

Presentació del llibre "Obras de no ficción"

El proper 29 d'octubre a les 18 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "OBRAS DE NO FICCIÓN. Crónicas, breves y otros relatos de arquitectura⁣"  d'Enrique Encabo Inmaculada Maluenda.  

Conversarem amb els autors de l´última publicació de @puente_editores.

Prem aquí per seguir-la.
PDF version

Pages