[ACTE AJORNAT] Presentació del Quaderns 272: tècniques cosmètiques

[ATENCIÓ: ACTE AJORNAT] 
Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar la presentació del Quaderns 272 que estava prevista pel dijous 29 d'octubre. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data.

PDF version

Presentació del llibre "Cerimònia del Te"

El proper 27 d'octubre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre de poesia "Cerimònia del Te", de Cristina Àlvarez Roig, guardonat amb el Premi de poesia Festa d'Elx.

La presentació serà a càrrec del poeta Carles Duarte i Montserrat i comptarà amb la participació de l'autora del llibre, l'arquitecta Cristina Àlvarez Roig.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'editorial Bromera.
PDF version

Acto de entrega de los Premios AJAC XII

La entrega de los Premios de la Agrupación de Jóvenes Arquitectos de Cataluña (AJAC) ha sido, tradicionalmente, un acto festivo y un lugar de encuentro para compartir experiencias y crear redes entre todos los jóvenes arquitectos. A pesar del contexto que estamos viviendo, queremos que este año también lo sea.

PDF version

Sessió Sert: Principis bàsics de disseny resilient

L'emergència climàtica, la crisi de salut i la pèrdua de biodiversitat, fan necessari abordar canvis en el disseny i la planificació urbana.
PDF version

Sesión Sert: Principios básicos de diseño resiliente

La emergencia climática, la crisis de salud y la pérdida de biodiversidad, hacen necesario abordar cambios en el diseño y la planificación urbana.
PDF version

Al novembre comença el Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert, te'l perdràs?

El proper 3 de novembre comença la segona edició del Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores(MDEI+I) de l'Escola Sert, que pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals.

PDF version

Arquitectura y artesania se dan la mano con el Diálogo Arquitectura, Madera y Música

Con motivo del Día Mundial de la Arquitectura, el COAC y el Gremio Madera y Mueble organizamos un acto público el miercoles 7 de octubre para celebrar la firma de un convenio de colaboración con el Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya, que debe servir como marco de referencia para hacer el seguimiento de la formación de los futuros carpinteros para  que se ajuste a las necesidades técnicas que piden los arquitectos y la construcción del siglo XXI.
PDF version

El Coro de los Arquitectos de Cataluña retoma los ensayos en plaza Nova. Ven!

El Coro de los Arquitectos de Cataluña vuelve a ensayar tras los meses más duros de la pandemia. A partir del próximo 7 de octubre, cada miércoles a las 19 h, el coro se reunirá para compartir la afición por la música en el Espai Picasso de la sede de plaza Nova del COAC, en Barcelona.
PDF version

Pages