OASI: Renaturalización del río Llobregat a su paso por Sallent

Siguiendo el ciclo de conferencias online “ENCUENTROS CON...”, organizado por la Demarcación de las Comarcas Centrales del Colegio de Arquitectos de Cataluña, el próximo jueves29 de abril a las 19h tendrá lugar la conferencia on-line “

PDF version

Conferència Alejandro Zaera

El dijous 27 de maig de 2021, a les 19.30 h, l'arquitecte Alejandro Zaera-Polo ens parla de l'abast internacional de la seva obra des de la firma AZPML, amb seu a Londres i Nova York, nascuda com una pràctica heretada de FOA, després de seva dissolució, ara en associació amb Maider Llaguno.

Una conferència en format telemàtic oferta per la Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Conferencia Alejandro Zaera

El jueves 27 de mayo  de 2021, a las 19.30 h, el arquitecto Alejandro Zaera-Polo nos habla del abasto internacional de su obra desde la firma AZPML, con sede en Londres y Nueva York, nacida como una práctica heredada de FOA, después de su disolución, ahora en asociación con Maider Llaguno.

Una conferencia en formato telemático ofrecida por la Demarcación de Tarragona de Colegio de Arquitectos de Cataluña.
PDF version

Nova sessió del cicle "Travel Retail" sobre Nova York

El Retail Design Institute organitza, juntament amb el Grup de Treball de Retail del COAC i Roca Barcelona Gallery, una nova sessió del cicle "Travel Retail", que tindrà lloc el proper dijous 22 d'abril a les 19 h.
PDF version

Converses sobre “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”

El dijous 29 d'abril a les 18 h, en el marc de l'exposició “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”, tindrà lloc una xerrada amb els arquitectes Jordi Bellmunt, Fernando Marzá i Pere Joan Ravetllat que conversaran sobre el barri de Montbau, el qual reflecteix la voluntat i la il·lusió de dur a terme un bon projec
PDF version

OASI: Renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent

Seguint el cicle de conferències online “TROBADES AMB...”, organitzat per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el proper dijous 29 d’abril a les 19h tindrà lloc la conferència on-line “

PDF version

Jornada de Suport Professional: Propietats de la calç

La calç serà la protagonista de la pròxima Jornada de Suport Professional, que tindrà lloc el dimarts 27 d'abril a les 18 h. Amb la col·laboració de Saint Astier, parlarem sobre les propietats d'aquest material i sobre el seu ús en restauració de patrimoni i construcció tradicional.

Presentarà l'acte Anna Prats, tresorera de la Demarcació de Barcelona del COAC.

Comptarem amb la participació de:

- Íñigo Menchacatorre, Responsable Tècnic Internacional de Saint Astier
PDF version

Startups per a la innovació urbana

El proper 20 d'abril a les 18:30 h arrenca el cicle de debats al voltant de l'impuls a l’UrbanTech Hub, iniciativa impulsada pel l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, el Barcelona Tech City i el COAC.

Sota el títol "Startups per a la innovació urbana", la primera sessió estarà dedicada a conèixer diferents trajectòries professionals que connecten les noves tecnologies amb l'urbanisme, l’arquitectura, la mobilitat o l'energia.

Programa de l'acte:
PDF version

Presentació del llibre "La casa como jardín"

El proper 20 d'abril a les 19 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "La casa como jardín" amb Xavier Monteys, Maria Rubert i Enric Granell.

Clica aquí per seguir l'acte.
PDF version

Pages